Veel gestelde vragen

Bezorging?

Ik wil mijn bestelling plaatsen, maar deze pas volgende week laten bezorgen. Kan dat?
Ja dat kan, geef dit aan in het vakje commentaar in het afrekenscherm.

Bestellen gaat heel simpel en veilig.

Als uw bestelling vóór 13.00 in de middag bij ons is binnengekomen dan doen wij er alles aan om het pakket dezelfde dag nog te versturen. Wilt u uw bestelling op een specifieke dag  laten bezorgen? Dat kan, laat dit even weten in het vakje ‘commentaar” bij het afrekenscherm. U kunt bestellingen onbeperkt vooraf plannen onder voorbehoud dat daar geen tijdelijke en seizoensgebonden producten bij zijn.

Wat kost een verzending?

Wij versturen via Post NL:
Bij een bestelling tot € 40,- zijn de bezorgkosten € 6,75.
Boven de € 50,- nemen wij de bezorgkosten voor onze rekening.

Bezorgen jullie de pakketten ook?

Wij hebben de mogelijkheid om uw bestelling te bezorgen, mits dit in de directe omgeving van Gouda is.

Binnen Gouda €3,75
Rondom Gouda €6,00
Zuid Holland (in overleg)

Hoe lang is de kaas houdbaar?

De kaas die wij u leveren is vers. Alle harde Goudse kaas zijn bij ons standaard vacuüm verpakt, op deze manier blijft de kaas langer vers en kan het goed verzonden worden. Op de stukken Goudse kaas doen wij een etiket met daarop de soort kaas en de houdbaarheidsdatum. De vacuum verpakte kaas is 2 maanden houdbaar. De blanke boerenpondjes die verwerkt zijn in de pakketten op de website zijn gedompeld in de parafine, dit maakt dat deze nog langer houdbaar zijn. De Baby Gouda kaasjes, de pondjes in het rode folie met afbeelding van het stadhuis, zijn gepasteuriseerd en 6 maanden houdbaar.

Kan ik mijn cadeau personaliseren? 

Het is mogelijk om een kaartje met hierop een persoonlijke tekst en eventueel bedrijfslogo vast te maken aan het cadeau. U kunt uw wensen kenbaar maken bij het kopje ‘commentaar; in het afrekenscherm. Denk even aan een kaasje met eigen logo of een kaasplankje met logo.  U bent vrij om even contact met ons op te nemen.

 

 

 

Hebt u nog andere vragen, over cadeaus, over verzenden, over bestellen of over ons, bel gerust op.